Cum cumpar?

Pentru a cumpăra de la noi ai 2 variante: 

1) Ori îţi faci un cont utilizator conţinând adresa ta de email şi o parolă stabilită de tine (primul avantajul este că datele tale vor fi reţinute în baza noastră de date şi nu trebuie completate de fiecare dată cand comanzi si al doilea avantaj ar fi ca acumulezi puncte de fidelitate cu care iti poti plati o parte din urmatoarea ta comanda) 

2) Sau treci peste etapa asta şi cumperi direct. Dai click pe categoria dorită apoi pe produsul ales, îţi alegi mărimea potrivită şi cantitatea pe care vrei să o cumperi din produsul respectiv după care apeşi butonul adaugă în coş. Poţi adăuga în coş oricâte produse doreşti iar când eşti gata cu cumpărăturile apeşi butonul comanda sau modifica comanda daca te râzgândeşti în legătură cu un produs sau îţi doreşti altă mărime.

După apăsarea butonului comanda trebuie completată caseta de dialog cu datele tale de contact, facturare şi livrare iar după bifarea căsuţei am citit apeşi trimite comanda şi comanda ta este finalizată.

În cel mai scurt timp veţi fi contactat de un operator al firmei noastre pentru confirmarea comenzii şi stabilirea detaliilor.

Un filmulet cu parcursul unei comenzi este disponibil apasand pe Cum comand?